LEGO-60250-1LEGO-60250-1
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

LEGO 60250 – Postvliegtuig

19,99 incl. BTW

Op voorraad

GRATIS cadeauverpakking?

Wil je dat we het voor je inpakken als cadeau? Bekijk de cadeauopties.
LET OP: Plaats bij het afrekenen in het bestelnotities veld instructies m.b.t. een eventuele felicitatie of datum (verjaardag).

Geen Verjaardag of felicitatie Voor iemand die je lief vindt/hebt (Roze cadeaupapier) Voor iemand die je lief vindt/hebt (Multikleur cadeaupapier) Beterschap Prestatie Zomaar of andere reden Voor Kerst

  EAN: 5702016617849

  Beschrijving

  De verbeelding van kinderen kan vrij rondzweven met dit LEGO® City Postvliegtuig (60250) bouwspeelgoed. Jonge kinderen kunnen alledaagse helden worden en de post bezorgen op besneeuwde plekken waar goede pilotenvaardigheden een must zijn. Dit coole, kleine vliegtuig heeft een draaiende propeller, ski’s en een minifiguur van een postpiloot. Leuke vliegtuigbouwset voor kinderen Deze luchtpostspeelset bevat makkelijk te volgen bouwinstructies die beginnende LEGO bouwers een bevredigende, zelfstandige bouw- en speelervaring bieden zodat jouw kleine postpiloot in een mum van tijd kan gaan vliegen! LEGO City Geweldige voertuigen – cool kinderspeelgoed Kinderen groeien op omringd door verbazingwekkende voertuigen en machines op het land, in de lucht en op het water. Daarom zijn LEGO City Geweldige voertuigen sets fantastische cadeaus voor kinderen. Met deze leuke bouwsets kunnen kinderen hun favoriete voertuigen van dichtbij verkennen. De modellen boordevol functies stimuleren vrij, fantasierijk spel dat het echte leven op een leuke en spannende manier weerspiegelt.

  • Doe kinderen de opwinding van LEGO® City cadeau met deze coole Geweldige voertuigen bouwset van een postvliegtuig – ontworpen om open, fantasierijk rollenspel te stimuleren op basis van realistische scenario’s.
  • Wat zit er in de doos? Een cool LEGO® City speelgoedpostvliegtuig met ruimte in de cockpit voor de minifiguur van de piloot, plus een brievenbus, een brief en een speelgoedvogelfiguur. Alles wat een kind nodig heeft om leuk en zelfstandig te spelen.
  • Dit speelgoedpostvliegtuig heeft een draaiende propeller, een minifiguurcockpit die open kan, ski’s en coole decoratie op de staart. Kinderen kunnen deze set ook combineren met andere originele LEGO® speelsets voor nog meer speelplezier of om neer te zetten op hun kamer.
  • Deze LEGO® City (60250) speelset is een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar die van speelgoedvoertuigen houden. Er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig.
  • Dit bouwspeelgoed boordevol actie is een leuke verrassing voor kinderen die houden van fantasierijk spel, waarin ze hun eigen verhalen kunnen verzinnen.
  • Gebouwd is het LEGO® City Postvliegtuig ca. 5 cm hoog, 16 cm lang en 17 cm breed.
  • Geen batterijen nodig! Dit coole speelgoedvliegtuig wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen – dus het spelen kan meteen beginnen!
  • Deze speelgoedvliegtuigset is inclusief een gedrukte bouwhandleiding die je kleine postpiloot binnen de kortste keren laat opstijgen!
  • LEGO® City Geweldige voertuigen sets inspireren open, fantasierijk spel, waar kinderen allerlei soorten voertuigen kunnen ontdekken en speelscenario’s kunnen creëren die het echte leven op een leuke en spannende manier weergeven.
  • Alle LEGO® City Geweldige voertuigen speelsets voldoen aan de hoogste normen in de industrie, waardoor dit leuke speelgoed steeds weer gemakkelijk in elkaar gezet en weer losgemaakt kan worden.
  • Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, bekrassen en rekken we de LEGO® City bouwstenen om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.