LEGO 80106 Het verhaal van Nian - LEGO 80106 1LEGO 80106 Het verhaal van Nian - LEGO 80106 1
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

LEGO 80106 Het verhaal van Nian

109,99 incl. BTW

Op voorraad

GRATIS cadeauverpakking?

Wil je dat we het voor je inpakken als cadeau? Bekijk de cadeauopties.
LET OP: Plaats bij het afrekenen in het bestelnotities veld instructies m.b.t. een eventuele felicitatie of datum (verjaardag).

blank blank blank blank blank blank blank

  EAN: 5702016910230

  Beschrijving

  LEGO 80106 Het verhaal van Nian – Maak het vieren van Chinees Nieuwjaar nog leuker voor kinderen: laat ze het verhaal van Nian nabouwen en naspelen met deze kleurrijke LEGO® bouwset (LEGO 80106). Het model bevat een Chinese woning van LEGO stenen met traditionele versieringen, waaronder bouwbaar vuurwerk, voetzoekers, hangende lantaarns en chunlian-banieren, plus 2 kool-elementen en stickers van bewakers om kwade geesten af te weren.

  Leuk om neer te zetten en voor rollenspellen

  Het besneeuwde tafereel wordt tot leven gebracht met een verstelbare figuur van een Nian, een sneeuwpopfiguur en 6 minifiguren, waaronder een opa, een oma, 3 kinderen en iemand in een ossenpak ter ere van het Jaar van de Os. Er zijn ook een heleboel accessoires voor de grote voorjaarsschoonmaak en voor het vertellen van de legende van Nian in LEGO stijl.

  Vier de Chinese cultuur met LEGO 80106

  LEGO bouwspeelgoed met als thema Chinese traditionele festivals is een prachtig, leerzaam cadeau voor kinderen en voor iedereen met een interesse voor de Chinese cultuur. De sets zijn niet alleen geweldig om alleen of samen met familie en vrienden mee te spelen, maar de modellen zijn ook schitterende blikvangers.

  • Leer kinderen het verhaal van Nian en geniet van de rituelen rondom het Chinese Nieuwjaar met deze traditionele woning van LEGO® stenen in Noord-Chinese stijl in een besneeuwd landschap en een verstelbaar speelgoedwezen van een Nian.
  • Inclusief 5 minifiguren van gezinsleden, een minifiguur in een ossenpak en een sneeuwpopfiguur, plus verschillende accessoires zoals een fakkel en hulpmiddelen voor de grote voorjaarsschoonmaak voor creatieve rollenspellen.
  • De woning beschikt over een heleboel traditionele versieringen, waaronder bouwbaar vuurwerk, voetzoekers, hangende lantaarns en feestelijke banieren, plus 2 kool-elementen en 2 stickers van bewakers.
  • Deze 1067-delige LEGO® set is een cool cadeau ter gelegenheid van Chinees Nieuwjaar voor kinderen vanaf 8 jaar en zal zeker de aandacht trekken. De set is geweldig om alleen te bouwen en mee te spelen, maar ook om samen met familie en vrienden van te genieten.
  • Het model is ca. 25 cm hoog, 36 cm breed en 17 cm diep. Een prachtige, feestelijke blikvanger die kinderen graag zullen fotograferen en met anderen delen.
  • Denk je erover om deze verzamelspeelset cadeau te geven aan een beginnende LEGO® bouwer? Geen probleem. De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, zodat de ontvanger vol zelfvertrouwen aan de slag kan gaan met bouwen.
  • LEGO® sets met als thema Chinese traditionele festivals (LEGO Seasonal) zijn boeiende bouwprojecten met unieke speelgoedmodellen en minifiguren om neer te zetten en urenlange rollenspellen mee te spelen. Een geweldige verrassing voor iedereen met een interesse in de Chinese cultuur.
  • LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent en compatibel zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® stenen worden op alle mogelijke manieren getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat al het bouwspeelgoed voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.