LEGO 5002123 Darth RevanLEGO 5002123 Darth Revan
blankblank

LEGO 5002123 Star Wars Darth Revan (alleen afhalen, geen verzending)

Adviesprijs: 399,99 incl. BTW

Let op: Deze minifiguur is zeer exclusief en kan daarom alleen afgehaald worden bij ons in Deventer, wij verzenden deze niet.

Op voorraad

Koop en verdien 2.999 punten!

GRATIS cadeauverpakking?

Wil je dat we het voor je inpakken als cadeau? Bekijk de cadeauopties.
LET OP: Plaats bij het afrekenen in het bestelnotities veld instructies m.b.t. een eventuele felicitatie of datum (verjaardag).

Geen Verjaardag of felicitatie Voor iemand die je lief vindt/hebt (Roze cadeaupapier) Voor iemand die je lief vindt/hebt (Multikleur cadeaupapier) Beterschap Prestatie Zomaar of andere reden

    EAN: 0673419214568

    Beschrijving

    De LEGO Darth Revan 5002123 minifigure is één van de zeldzaamste en exclusieve minifigures die LEGO samen met Star Wars heeft uitgebracht.

    Darth Revan is bijkans de populairste Sith Lord uit “The Old Republic”. Darth Revan was namelijk als enige Sith Lord die zowel Jedi Master als Dark Lord. Hij gebruikte daarnaast als enige beide kanten van de “Force”.

    De Minifigure is voor het eerst uitgebracht in 2014, maar nooit door LEGO verkocht. Deze minifigure was destijds een officiële Give Away van Star Wars en daarom slechts in kleine oplage eenmalig geproduceerd. De minifigure is zeer gedetailleerd en voorzien van een lightsaber in kleur en een cape. Omdat dit echt een verzamelobject is deze zeer moeilijk verkrijgbaar en dus gaan we er zorgvuldig mee om.

    Let op: Deze minifiguur kan alleen afgehaald worden bij ons in Deventer, wij verzenden deze niet.