lego 42122lego 42122
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

LEGO 42122 Technic JEEP WRANGLER

Adviesprijs: 69,99 incl. BTW

Op voorraad

Koop en verdien 524 punten!

GRATIS cadeauverpakking?

Wil je dat we het voor je inpakken als cadeau? Bekijk de cadeauopties.
LET OP: Plaats bij het afrekenen in het bestelnotities veld instructies m.b.t. een eventuele felicitatie of datum (verjaardag).

Geen Verjaardag of felicitatie Voor iemand die je lief vindt/hebt (Roze cadeaupapier) Voor iemand die je lief vindt/hebt (Multikleur cadeaupapier) Beterschap Prestatie Zomaar of andere reden

  EAN: 5702016913316

  Beschrijving

  LEGO 42122 – Dit allereerste LEGO-model van een Jeep SUV – de LEGO 42122 Technic JEEP WRANGLER – is ontworpen om de iconische look, het ontwerp en de legendarische offroad-capaciteiten van het eigenlijke voertuig na te bootsen en is klaar voor elk episch avontuur.

  Het nieuwe model van deze krachtige SUV zal LEGO-fans van alle leeftijden een spannende bouwervaring bieden terwijl ze de krachtige 4×4-systemen, robuuste banden, neerklapbare achterbank en klassieke grille met zeven sleuven in LEGO Technic-vorm nabootsen.

  Zodra de bouw is voltooid, creëren bouwers eindeloze offroad-avonturen met het 665-delige model boordevol functies. Een voorste stuurinrichting met knopbediening en een krachtige ophanging met scharnierende as zorgen ervoor dat ze hun model graag overal op obstakels zullen testen. Het opvallende, geel-zwarte kleurenschema is boeiend in actie of tentoongesteld.

  De LEGO 42122 Technic JEEP WRANGLER is ontworpen voor zowel Jeep- als LEGO-fans van 9 jaar en ouder.

  “De Jeep Wrangler is een icoon in de offroad-wereld”, zegt Lars Thygesen, Designer, LEGO Technic. “De Rubicon heeft veel van de iconische details die geliefd zijn bij 4×4-fans over de hele wereld, dus het was belangrijk voor mij om zoveel mogelijk authentieke, krachtige kenmerken van het echte voertuig in de LEGO Technic-replica te stoppen. Ik hoop dat LEGO-fans en autoliefhebbers genieten van alle aspecten, inclusief de ophanging, de lier en het open luchtontwerp dat we samen met het getalenteerde Jeep-ontwerpteam hebben ontwikkeld. ”

  “Met een erfenis van 80 jaar die de hele wereld reikt, zijn onze eigenaren, fans en volgers letterlijk met ons opgegroeid”, zegt Christian Meunier, Global President van het Jeep Brand. “Onze samenwerking met de LEGO Groep geeft onze enthousiastelingen nog een inclusieve kans om hun passie te delen voor de Jeep Wrangler, een wereldwijd auto-icoon dat staat voor plezier, vrijheid en ongebreideld avontuur.”

  “Vraag het aan een willekeurige Jeep Wrangler-bezitter en ze zullen je vertellen dat hun voertuig gewoon een grotere versie is van deze nieuwe LEGO-set (LEGO 42122)”, aldus Mark Allen, hoofd van Jeep Design. “Dankzij het ontwerp van de Jeep Wrangler kunnen ze hem uit elkaar halen, afwerken, deuren eraf halen, hem opnieuw configureren, nieuwe onderdelen van ons Mopar-team toevoegen en hem dan weer in elkaar zetten. Deze Jeep Wrangler van LEGO Technic zou onze Jeep-enthousiastelingen een nieuw niveau van vreugde moeten brengen en toekomstige ontwerpers voor het merk moeten inspireren. ”

  Over Jeep

  Jeep is gebouwd op bijna 80 jaar legendarisch erfgoed en is de authentieke SUV met capaciteiten, vakmanschap en veelzijdigheid voor mensen die op zoek zijn naar buitengewone reizen. Het merk Jeep biedt een open uitnodiging om ten volle van het leven te genieten door een volledige reeks voertuigen aan te bieden die eigenaars een gevoel van veiligheid blijven bieden om elke rit met vertrouwen te kunnen afleggen.

  Het Jeep-gamma bestaat uit de Cherokee, Compass, Gladiator, Grand Cherokee, Renegade en Wrangler. Om aan de vraag van de consument over de hele wereld te voldoen, zijn alle Jeep-modellen die buiten Noord-Amerika worden verkocht, verkrijgbaar met zowel links- als rechtsgestuurde configuraties en met benzine- en dieselmotoropties. Jeep maakt deel uit van de portfolio van merken die worden aangeboden door de wereldwijde autofabrikant Fiat Chrysler Automobiles.