-10%
LEGO 42158LEGO 42158
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

LEGO 42158 Technic NASA Mars Rover Perseverance

Oorspronkelijke prijs was: €94,99.Huidige prijs is: €85,49. incl. BTW (Aanbieding geldig t/m 30 Apr 24)

Op voorraad

Koop en verdien 641 punten!

GRATIS cadeauverpakking?

Wil je dat we het voor je inpakken als cadeau? Bekijk de cadeauopties.
LET OP: Plaats bij het afrekenen in het bestelnotities veld instructies m.b.t. een eventuele felicitatie of datum (verjaardag).

Geen Verjaardag of felicitatie Voor iemand die je lief vindt/hebt (Roze cadeaupapier) Voor iemand die je lief vindt/hebt (Multikleur cadeaupapier) Beterschap Prestatie Zomaar of andere reden

  EAN: 5702017425184

  Beschrijving

  Bezorg kinderen een onvergetelijk avontuur door ze een LEGO® Technic speelgoedversie van NASA’s Mars Rover Perseverance (LEGO 42158) te bouwen. Dit bouwproject is ideaal voor kinderen met een passie voor wetenschap en technologie en wordt geleverd met een augmented reality-app waarmee ze meer te weten kunnen komen over de omgeving van Mars en de missie van de rover.

  Klaar voor je missie naar Mars? Het is tijd om een replica te bouwen van NASA’s Mars Rover Perseverance (LEGO 42158) en zijn begeleidende helikopter Ingenuity. Bekijk de flexibele ophanging waarmee de rover op de 6 wielen over oneffen oppervlakken kan rijden. Probeer de geavanceerde besturing met 2 modi en beweeg de arm van de rover. Verken verder met de AR-app die meer informatie bevat over Mars, de rover en zijn missie.

  Een reis naar Mars met LEGO 42158

  Dit model (LEGO 42158) zit boordevol functies waarmee kinderen leren over de uitdagingen waarmee de NASA Perseverance Rover enzijn begeleidende helikopter Ingenuity te maken kregen. De rover is voorzien van 360°-besturing en een beweegbare arm, plus volledig flexibele ophanging waardoor het voertuig op 6 wielen grip behoudt op oneffen oppervlakken. Andere bouwbare details zijn een krachtbron, antennes, camera’s en wetenschappelijke instrumenten.

  Interactieve instructies

  Laat de LEGO Builder app je kind meenemen op een intuïtief bouwavontuur: inzoomen, modellen draaien in 3D, sets opslaan en de voortgang bijhouden.